Autor: Tööelu.ee • 24. august 2022

Sügis = COVID. Oled valmis?

"See, kuidas me COVID-i uue lainega hakkama saame, sõltub kahest tegurist," selgitab rakubioloog Toivo Maimets. Missugused on aga võimalikud stsenaariumid, mida sügisel oodata?
Toivo Maimets kirjeldab kolme võimalikku COVID-stsenaariumi, mis Teadusnõukoja arvates võimalikud on.
Foto: Pexels

Märgid on õhus, et tulemata järgmine laine ei jää, küsimus on vaid selles, millal see pärale jõuab ja mida me sellega peale hakkame. Tööinspektsioonile saabunud sagedastele küsimustele annab vastused rakubioloog ja valitsust koroonaviiruse leviku küsimustes nõustava teadusnõukoja juht Toivo Maimets.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456