Autor: Karin Laurima, Swedbanki meediajuht • 2. september 2022

4 võimalust, kuidas leevendada IT-arendajate puudust

Aasta-aastalt on süvenenud Eesti vajadus oskustega IT-valdkonna spetsialistide järele. Palgatase ja töötingimused on IT-valdkonnas on väga head, kuid pole inimesi – tarkvarainsenere, arendajaid, programmeerijaid, kellele neid hüvesid pakkuda.

Möödunud nädalal Tartus toimunud ärifestivali sTARTUp Day paneeldiskussioonis arutlesid võimalike põhjuste üle Swedbanki Group Business Intelligence juht Rait Randrüüt, Veriffi arendusjuht ja kokku kolme ükssarvik-ettevõtte kogemusega Tiit Paananen, riigikogu liige ning endine ettevõtlus- ja infotehnoloogia minister Andres Sutt ning kood/Jõhvi kaasjuht Karin Künnapas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456