Autor: Personaliuudised.ee • 5. september 2022

Kaugtöölahendused pakuvad mõnusat võimalust motivatsioonipaketiks

Alates käesoleva aasta juunist on ERGO kindlustuse töötajatel võimalik 28 kalendripäeval aastas minna workation'ile ehk tööpuhkusele ja teha tööd mõnest teisest Euroopa riigist, kombineerides seda näiteks oma puhkuseplaanidega.
Foto: Pexels

ERGO kindlustus alustas eelmisel aastal tööpuhkuste testperioodi, mille raames anti mitmele töötajale, kes olid selleks eraldi soovi avaldanud, võimalus välismaal töötada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456