Autor: Külli Kaljulind • 8. september 2022

Stell: me ei koondanud, ega vähendanud palka

Stelli tegevjuht Mikk Sillamaa ütleb, et nagu igal teisel firmal, on ka nende kogemus, et üks kriis on teist taga ajanud. “Ettevõtetele on see väljakutse, ma ei tea ühtegi firmat, kes poleks ühel või teisel moel pihta saanud. Ega need head tulemused pole ka ühe aasta töö vili, meid on joonel hoidnud pikaajaline strateegia.”
Mikk Sillamaa ja Margus Välling jagavad Stelli kui ühe suurema käibega kinnisvara korrashoiu teenuseid pakkuva firma edulugu.
Foto: Stell AS

Stell AS on 1500 töötajaga ettevõte, mis pakub kinnisvarakeskkonna juhtimise teenuseid kogu Eestis ja omab esindusi suuremates keskustes: Tallinnas, Pärnus, Jõhvis, Tartus, Viljandis, Kuressaares ning Haapsalus. Ettevõtte portfellis on erinevaid kinnisvara korrashoiu ja haldamise teenuseid rohkem kui 500 ärikliendile, lisaks hallatakse üle 300 korteriühistu üle Eesti. “Soovime pakkuda tervikteenust,” ütles tegevjuht Mikk Sillamaa. Margus Välling, müügi- ja ostudirektor tõi esile: “Viimase kolme aasta jooksul on meie organisatsioon oluliselt muutunud selle suunas, et me kaasame keskastme juhte ja isegi järgmise taseme juhte rohkem ettevõtte arendamisesse.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456