Autor: Palgauudised.ee • 20. september 2022

Alanud on virtuaalne töö- ja karjäärimess, pakutakse palju uut ja põnevat

Kaks korda aastas – kevadel ja sügisel – toimub Töötukassa eestvedamisel populaarne töö- ja karjäärimess, kus saavad omavahel kokku tööandjad ja tööotsijad. Ja ehkki sarnaselt kahe eelmise aastaga peetakse ka sel aastal üritust virtuaalsel kujul, pakuvad osas maakondades tööandjad ka võimalust silmast-silma suhtluseks.
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456