Autor: Palgauudised.ee • 27. september 2022

Kultuuritöötajate ja treenerite palgad kerkivad jõudsalt!

Valitsuses peetud riigieelarve läbirääkimiste käigus jõuti kokkuleppele kõrgharidusega riiklike kultuuritöötajate ja treenerite palkade kasvu asjus, vahendavad Palgauudised.

2023. aastal tõuseb riiklike kultuuritöötajate palga alammäär 1400 eurolt 1600 euroni. Lisaks miinimumpalga tõusule kasvab Kultuuriministeeriumi valitsemisala asutuste palgafond 7,34 miljonit eurot, mille arvelt on võimalik tõsta ka nende inimeste palkasid, keda miinimumpalgaga tõus ei puuduta. Selle summa jagamise töötajate vahel otsustavad asutuste juhid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456