• 03.10.22, 09:00

2 nõuannet alustavale välisvärbajale

Eestis valitseb üha suurem kvalifitseeritud tööjõu puudus, mis sunnib ettevõtteid vaatama välisspetsialistide poole. Tihtipeale võib aga protsess takerduda, kuna ettevõttel puudub välisvärbamise kogemus või tekib küsimuskohti, millega ei oska edasi minna.
Work in Estonia konsultandid Kille-Ingeri Liivoja, Sandra Rebane, Suzanna Vatter ja Olga Balanina
  • Work in Estonia konsultandid Kille-Ingeri Liivoja, Sandra Rebane, Suzanna Vatter ja Olga Balanina Foto: Work In Estonia
Millele siis ikkagi tuleks enne välisvärbamisega alustamist mõelda, millest alustada ja kust saada tuge?

Seotud lood

Saated
  • 06.09.22, 16:00
Mida välisvärbamise juures silmas pidada, et mitte ühest ämbrist teise astuda
Värske saade „Töö ja palk“ keskendub seekord välisvärbamisele ja stuudiosse on sellest rääkima tulnud Testlio globaalne värbamisjuht Renita Käsper.
Saated
  • 23.06.22, 14:00
Kuidas tagada, et võõrtööjõu värbamine poleks luhta läinud investeering
Juunikuu saates „Õppetund“ on külas „Settle in Estonia“ projektijuht ja Expat Relocation Estonia asutaja Martin Lään, Integratsiooni SA nõustamisteenuse valdkonnajuht Kätlin Kõverik ja me räägime sisserännanutest, täpsemalt võõrtööjõu koolitamisest, et neid Eesti tööturu jaoks ette valmistada.
Uudised
  • 25.08.22, 09:00
Välistalendi kaasamisega edukaks
Lähinaabritega töökultuuride ühendamine ei pruugi tunduda kõige keerulisem, mõne kaugemal asuva riigi inimestega koos töötamine aga küll. Kuidas värvata inimesi erinevatest kultuuriruumidest, avab Testlio globaalne värbamisjuht Renita Käsper.
Uudised
  • 08.08.22, 12:12
Work in Estonia kaaslaste programmi tulud ületavad kulusid üheksa korda
EASi ja KredExi ühendasutuse Work in Estonia välistalentide kaaslaste programmi eelmise aasta vilistlaste maksutulu on üle 320 000 euro aastas, ületades sellega programmi kulusid üheksa korda.
  • ST
Sisuturundus
  • 21.10.24, 15:18
Las me korraldame sinu peo! UMA, Lore ja Lessner Noblessneris pakuvad maitsvat toitu ja vinget meelelahutust
Ettevõtte või sõpruskonna jaoks sündmuse planeerimine ei pea olema peavalu, kus ürituse eestvedaja end peo toimumise ajaks tühjakspigistatud sidrunina tunneb. Restoran Lee ja Lore Bistroo meeskond, kes avas suvel kaks uut põnevat kohta – restorani UMA ja kokteilibaari Lessner –, korraldab just sinu vajadustele vastava õhtu, sätib paika menüü ja kannab hoolt ka meelelahutusliku poole eest.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele