Autor: Personaliuudised.ee • 3. oktoober 2022

2 nõuannet alustavale välisvärbajale

Eestis valitseb üha suurem kvalifitseeritud tööjõu puudus, mis sunnib ettevõtteid vaatama välisspetsialistide poole. Tihtipeale võib aga protsess takerduda, kuna ettevõttel puudub välisvärbamise kogemus või tekib küsimuskohti, millega ei oska edasi minna.
Work in Estonia konsultandid Kille-Ingeri Liivoja, Sandra Rebane, Suzanna Vatter ja Olga Balanina
Foto: Work In Estonia

Millele siis ikkagi tuleks enne välisvärbamisega alustamist mõelda, millest alustada ja kust saada tuge?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456