Autor: Personaliuudised.ee • 11. oktoober 2022

Kolleegiks loosi tahtel

Mis oleks, kui teeks tavapärase töökuulutuse asemel hoopis ägeda Facebooki-postituse ja püüaks selle kaudu vabale kohale uue kolleegi leida? Mõeldud – tehtud! Sel suvel katsetas Tele2 värbamisel Facebooki-loosi ja edukalt – rahul on nii ettevõte kui ka juba mitu kuud ametis olnud võitja.
Töökuulutus, millele reageerinute vahel loosis töökoha kontorikoer.

Töökuulutuse näol oli tegu postitusega, mis kutsus inimesi endast või oma sõbrast märku andma ja osalema loosis, mille võitja saab pääsme otse värbamise viimasesse vooru – lõppvestlusele. “Soovisime muuta kandideerimise ja konkursil osalemise võimalikult mugavaks ja kiireks just ka kandidaadile endale,” selgitab Tele2 personaliteenuste projektijuht Kerli Möldre.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456