Autor: Kristi Jõeorg, õppiv psühhoterapeut, Imago suhteterapeut • 11. oktoober 2022

20 nõuannet, kuidas aidata välistöötajal kohaneda

Oled värvanud uue töötaja välismaalt ning tahaksid aidata tal võimalikult kergesti ja valutult nii Eestisse kui ka ettevõttesse sisse elada, aga kardad, et midagi tähtsat jääb kahe silma vahele? Suhteterapeut Kristi Jõeorg jagab 20 nõuannet, millest võib abi olla, et uus kolleeg end hästi tunneks.
Foto: Pexels

1. Koosta juhis, kuidas Eestis (tutvustage eri valdkondi – töö, haridus, õigusruum, toit, kultuur jne) ja ka ettevõttes asjad käivad, see loob turvatunde, sest töötaja hakkab paremini mõistma keskkonda, kus ta viibib.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456