12. oktoober 2022

Firmad aitavad töötajatel võidelda elukalliduse kasvuga

Inflatsiooni tõttu suurenevad ka elamiskulud, seetõttu aitavad paljud firmad kitsikuses töötajaid palgatõusu, boonuste või isegi tasuta toiduga.
Foto: Pixabay

Rolls Royce otsustas teha oma rohkem kui 14 000 madalama astme töötajale ühekordse 2000-naelase makse, et aidata neil toime tulla praeguse erakordse majandusliku olukorraga. Ka teised firmad on astunud sarnaseid samme: suured pangad on tõstnud madalapalgaliste töötajate palka või määranud rahalisi boonuseid. Väiksemadki ettevõtted on andnud töötajatele boonuseid, et aidata neil elukallidusega toime tulla.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456