Autor: Signe Ventsel • 27. oktoober 2022

Lissabonis uuriti tööandja brändi

Rahvusvaheline tööandja brändi konverents leidis seekord aset Lissabonis. Täpsemalt toimus see Lissaboni botaanikaaias – mis jättis mulje, justkui viibiksid osalejad džunglis koos teiste uudishimulike inimestega, kellega silmast silma rääkida ja vahetult esireas ettekandeid kuulata. Märgata oli ka esinejate kerget ärevust – pole ju keegi saanud ammu ligi 600 inimese ees füüsiliselt esineda.
Ehedad emotsioonid Lissabonist. Loo autor Signe Ventsel vasakult esimene. Fotograaf: Indrek Ostrat
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456