Autor: Personaliuudised.ee • 1. november 2022

Kõrgtööde ABC: mida pidada silmas katustel tööd tehes

“Käime katuseid mööda. Lähme kolame pööningute peal. Nad ei tea, mida mõelda – need, kes pole iial käinud seal.” Just nii kõlab Smilersi kuulus poplaul. Laulu autor Lauri Saatpalu on kõrgtööde olemust tabanud naelapea pihta – kui sel alal kogemust pole, on raske ette kujutada, millele kõigele kõrgustes töötades mõtlema peab.
Ehitusalpinist ja Skyproffi tegevjuht Mihkel Nurm: "Õige ettevalmistuse korral ei ole esimese vea tõttu inimese elu kohe ohus."
Foto: Karen Harms

Igal hooajal on erinevaid töid, mida tahes-tahtmata tuleb teha katuste pealt. Näiteks on vaja katuseid parandada, puhastada, värvida, kontrollida, toimetada katusel asuvate ventilatsiooni- või kommunikatsiooniseadmetega, puhastada vihmaveerennidest lehti või katusele sadanud lund ja jääd.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456