Autor: Kadri Kiigema • 31. oktoober 2022

Kuidas hoida kvalifitseeritud töötajaid ja suurendada tööga rahulolu?

Praegust töömaailma iseloomustavad suured lahkumised, vaiksed loobumised ning pidev vajadus leida ja hoida häid töötajaid. See kõik sunnib tööandjaid pingutama veelgi enam.
Äripäeva koolituste juht ja kvaliteetse tööelu edendaja Kadri Kiigema

Pidevalt muutuvas ja turbulentses keskkonnas peavad lisaks plaanidele A ja B olema tagataskus valmis ka plaanid C ja D. Kui pandeemia ajal jäid kogu maailmas lausa miljonid inimesed töötuks ja tekkis enneolematu töökohtade põud, siis nüüd on tekkinud järjest suurenev vajadus uute, eriti kvalifitseeritud töötajate järele. See paneb tööandjad rohkem pingutama, et hoida oma töötajaid võimalikult hästi ja siduda neid ettevõttega pikemaks ajaks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456