Autor: Kristel Maran, PARE juhatuse liige • 23. november 2022

Soome HR-valdkonna eestvedaja Marita Salo

Soome personalijuhtimise ühingu Henry eestvedaja Marita Salo on väsimatu juhtimisteemade entusiast. Tema kirg on olla eestkõneleja teemades, mis puudutavad head juhtimist, elukestvat õpet, mitmekesisust ja säästlikkust.

Nagu teistegi personali valdkonna inimeste puhul, on Marital eri rolle mitmes vabatahtlikus organisatsioonis ja võrgustikus. Näiteks on ta Euroopa personalijuhtimise ühinguid ühendava EAPMi juhatuses, on tegev olnud mitmes naisjuhtide ühingus, omab kogemusi Euroopa Liidu projektidega. Marita räägib oma tööst väga hea meelega, muule teemale teda naljalt ei meelita.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456