Autor: Personaliuudised.ee • 22. november 2022

Parim välistudengite praktikakoht on Playtech Estonia

Eesti Tööandjate Keskliidu konkursi „Parim välisüliõpilaste praktikat toetav tööandja“ võitis IT-ettevõte Playtech Estonia OÜ. Ettevõtte tegevjuht Ivo Lasn selgitab, et praktikakohtade pakkumine aitab teravat tööjõupuudust leevendada.
Playtech Estonia tegevjuht Ivo Lasn (vasakult), parima välisüliõpilaste praktikat toetava tööandja auhinna üle andnud ettevõtlus- ja IT-minister Kristjan Järvan ning konkursi korraldaja, Eesti Tööandjate Keskliidu tegevjuht Arto Aas.
Foto: Aron Urb

Auhinna üle andnud ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Kristjan Järvani sõnul on järelkasvu panustamine ettevõtete jaoks kriitilise tähtsusega. „Praktikaprogrammid annavad ettevõtetele võimaluse noortele enda ettevõtte jaoks olulisi oskusi õpetada, neid reaalsete tööülesannetega proovile panna ning pärast ka kohe tööle võtta. Hea meel on aina enam näha neid ettevõtteid, kes tegutsevad pikka perspektiivi silmas pidades,“ tõi Järvan esile.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456