Autor: Personaliuudised.ee • 1. detsember 2022

Deel: Eesti IT-ettevõtted maksavad välistööjõule heldelt, kuid rallile on pidurit tõmmatud

Välistöötajate osakaal kohalikes IKT-ettevõtetes jätkab suurenemist. Piiritagustele spetsialistidele makstakse heldelt, samas on näha, et muidu kiiresti kasvanud palganumbrid on viimasel aastal stabiliseerunud.
Deeli Ida- ja Kesk-Euroopa turgude laienemise juht Liina Laas.
Foto: Deel

Personali- ja finantstehnoloogia ettevõtte Deel teatab, et novembris 2022 oli nende platvormi kaudu makstav keskmine töötasu mõnes välisriigis, ent Eesti ettevõtte heaks töötavale spetsialistile 4920 eurot.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456