Autorid: Keishy Margus, Keishy Marus, Elisa värbamisjuht • 7. detsember 2022

Hea juht on eduka sisseelamisprogrammi alustala

Head ja tänapäevased tehnilised lahendused ning moodne sisekujundus ettevõttes loovad palju lisaväärtust, kuid sellest veelgi olulisem on, et uut töötajat ootaks ees soe ja hooliv töökeskkond.
Elisa värbamisjuht Keishy Margus

Oletame, et kätte on jõudnud esimene tööpäev – oled põnevil ja ootusärev. Sisened ettevõtte peakontori uksest, kus silma jääb imeilusa kujundusega ruum, tipptasemel tehnilised lahendused, sõbralik vastuvõtusekretär, kes kohvi pakub ja istuma suunab. Seejärel ootad uhkel tugitoolil pool tundi, ühe tunni, võib-olla ka poolteist. Sekretär käib vahepeal oma jutuga sind lõbustamas – selgub, et uus juht unustas sinu esimese tööpäeva. Kujutad ette, kuidas esmamulje hakkab 10-palli skaalal kolinal alla tulema?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456