Autor: Helen Roots • 2. jaanuar 2023

TOP 10: Personaliuudiste lugejate lemmiklood detsembris

Detsembri kuumimad teemad olid seotud tööõigusega ja kirgi küttis ka personali valdkonna palgaraport. Piilusime ka personalijuhi kristallkuuli ja uurisime, kuidas rääkida juhi keeles. Heida pilk peale ja veendu, et sul midagi olulist kahe silma vahele ei jäänud!
Foto: Evi Schults

1. Personalitöötajate palgaraport: muutused brutotöötasus panevad kukalt kratsima

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456