Autor: Helen Roots • 22. detsember 2022

2022. aasta 13 õppetundi

Missugustest oskustest eestlastel vajaka jääb? Mida teha andeka töötajaga? Kuidas aju õpib? Millest alustada koolitust planeerides? Kuidas levitada rohetarkust? Mis peaks kindlasti kuuluma koolitusjuhi tööriistakasti? Millise õppetunni annavad aasta koolitajad?
Foto: Pixabay

Neile ja paljudele teistele põnevatele ja põletavatele küsimustele otsisid Personaliuudised vastuseid Äripäeva raadio saates "Õppetund". Ja leidsid ka!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456