Autorid: Erika Tuvike, Marja Stina Saaliste, Tambet Toomela • 2. jaanuar 2023

Töötajate koolituskohustus on olulisem kui kunagi varem

Ettevõtetes on levinud praktika võimaldada töötajatele täiendõpet valdkondades, mida on vaja iga kindla ametikoha ülesannete täitmiseks. Nii on tavapärane töötajate koolitamine ka siis, kui ettevõttes võetakse kasutusele uued seadmed, masinad või avatakse uus ärisuund, mis nõuab teadmisi ja oskusi. Selleks, et vältida vastutust, ei tohiks tööandjad aga unustada töötajate koolitamist valdkondades, millest töötajad peavad olema teadlikud. Selles artiklis kirjutame kahest sellisest valdkonnast.

Sanktsioonide kontroll

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456