Autor: Kaire Viil, juhtimiscoach, mentor, koolitaja • 17. jaanuar 2023

Mentoroskus on juhi baasoskus

Mentorlus on tööalane partnerlus, mis aitab avada töötaja potentsiaali ning julgustab tööalaste ja isiklike eesmärkide saavutamisel. Kolleegi toetamine arendab ka sind juhina ja teiste võimestamine annab pikaajalise õnnetunde. Aju saab õnnehormoone esmalt teiste aitamisest ning kaaslase näoilmest kiirgav tänutunne annab ajju ja kehasse veel ühe dopamiinilaksu.
Mentori pühendumisest, huvist ja oskustest sõltub, kui kiiresti söandab kolleeg jagada oma päris teemasid ja julgeb kohtumistel haavatav olla.
Foto: Heiki Laan

Igale algajale juhile või muule töötajale tuleb kasuks, kui teda toetab esimesel tööaastal või uues rollis mentor. Mentorlussuhe on vabatahtlik – mõlema poole motivatsioon on oluline. Koostöösuhte alguses tehakse kokkulepped kohtumiste koha ja sageduse, vastutuse võtmise ja muu kohta. Kuigi mentor on sama valdkonna suurema kogemusega ekspert, võib ta olla ka oma menteest põlvkond või kaks noorem. Näiteks paljudes ettevõtetes on digioskuste mentorid just noored.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456