Autor: Kaire Viil, juhtimiscoach, mentor, koolitaja • 1. veebruar 2023

Kuidas oma töötajaid hoida?

Kuidas tõsta oma meeskonna pühendumust ja motivatsiooni, anda tööle tähendus ning märgata ja tunnustada nii töötajate peresid kui staažikaid töötajaid? Koolitaja Kaire Viil jagab näpunäiteid, kuidas arendada kaasavat ja tunnustavat juhtimiskultuuri.
Töötajale on tema staatus ja tunnustus olulised – kui aitad tal näha oma töö tähenduslikkust, tõstad pühendumust.
Foto: Heiki Laan

Võimekad inimesed teavad oma väärtust ja tööandjad peavad neile pidevalt jahti. Täiskasvanud inimese elus on töötamisel ja erialasel arengul tähtis roll. Kui hästi sa tead, mis su töötajaid käivitab ning neil silma särama paneb? Palk on töötajale oluline, kuid alati on keegi, kes pakub rohkem. Inimesi hoiab sinu juures pigem:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456