Autor: Kristel Maran, PARE juhatuse liige • 23. jaanuar 2023

Persoon: humaanse mõtteviisiga David Ducheyne

Pikaaegse personalivaldkonna töökogemusega belglane David Ducheyne on olnud personalijuht mitmes Hollandi kohalikus ettevõttes, aga ka suurtes rahvusvahelistest korporatsioonides nagu Henkel, Alcatel ja Fiat. Ta on Belgia personalijuhtimise ühingute katusorganisatsiooni HRPRO üks asutajatest ja president. Davidi tegevuse selgroog on alati olnud töö inimestega organisatsioonis ja see vaimustab teda.
Foto: John Staples

Tema kogemustepagasisse kuulub ka seitse aastat tegevjuhi tööd. Viimased viis aastat on David olnud iseenda tööandja ja konsultant, kes aitab luua ettevõtetel strateegiaid ja juhtida muudatuste elluviimist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456