Autor: Personaliuudised.ee • 31. jaanuar 2023

Circle K: inimesel on õigus töötada ilma hirmuta

Möödunud aasta lõpus korraldas Circle K oma töötajate seas uuringu, millest selgus, et väga paljud teenindustöötajad puutuvad kokku klientide kiusuga. Koguni 42,3% Eesti töötajatest tõi välja, et on kogenud klientide kohatut käitumist.
Tööandja kohus on luua oma töötajatele turvaline keskkond nii füüsilises kui vaimses vaates, on Circle K personalijuht Piret Kask kindel.
Foto: Kaupo Kikkas

Circle K Eesti personalijuht Piret Kask nentis, et viimaste aastate kriisid on teenindussektori kiusamisprobleemi julgemalt esile toonud. „Ajal, mil enamik inimesi kolis kodukontorisse, käisid kaubandussektori töötajad jätkuvalt päevast päeva tööl. Tekkis olukord, kus ainsaks inimkontaktiks võiski olla kodukaupluse teenindaja, kellest kahjuks sai tihti ka inimeste valu väljaelamise koht,“ rääkis Kask. Ta lisas, et ka täna on ühiskonnas palju kirgi seoses Ukraina sõja ja hinnatõusuga ning kahjuks elatakse ka neid tundeid teenindajate peal välja.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456