Autor: Elina Lahesoo, Competence Development OÜ • 30. jaanuar 2023

Hullukstöötamisega uuele ringile?

Värske aasta uute alguste ja eesmärkide tuhinas jääb tihti tähelepanuta, et aasta algus on paljudele psüühiliselt väga keeruline aeg. Väsimus, stress, tahtmatus tegutseda hiilivad jõuliselt ligi, sest ees ootav aasta oma eesmärkidega tundub … hullumeelne.

Uus aastanumber lükkas kogu varasema läbisõidu nulli. Kui varasemad eesmärgid said täidetud, saatis seda loodetavasti õlalepatsutus kas enda või kolleegide poolt. Mittesaavutamine võib-olla tekitas häiritust, aga tulemused said sellegipoolest lukku löödud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456