Autor: Helen Roots • 9. veebruar 2023

Selgus aasta personalitöö edendaja

Personalitöö aastakonverentsil kuulutati viiendat korda välja aasta personalitöö edendaja. Personalitöö edendajaks 2022 valiti Telia personalidirektor ja PARE juhatuse esimees Ingrid Viinapuu.
Personalitöö valdkonna edendaja 2022 on Telia personalidirektor Ingrid Viinapuu. Fotol vasakult: personalivaldkonna edendaja 2021 Kadi Tamkõrv (Nortal), Kai Saard (PARE), Helo Tamme (Eesti HR Selts), Ingrid Viinapuu, Aet Urvast (Vanalinna Ehitus OÜ) ja Leonardo Ortega (Work in Estonia).
Foto: Raul Mee
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456