Autor: Sven Mihailov, Fausto Capitali juhatuse liige • 27. veebruar 2023

Kontorikeskkonnad on põnevate muutuste teel

Tallinna kesklinna kerkiva Fahle Parki ärilinnaku rajaja Fausto Capitali juhatuse liikme Sven Mihailovi sõnul oleme juba pikemat aega olnud tunnistajaks trendile, kus töökorraldust muudetakse paindlikumaks ja töötamist võimaldatakse nii kontoris kui ka kodus. Hübriidtööl on aga paratamatult laiemad mõjud ja see kajastub kontorite muutuvas keskkonnas. Mitmekesistunud töökorralduse tingimustes näeme kontorite puhul sotsiaalse rolli suurenemist ja heaolu loovate keskkondade lisandumist.
Fahle Pargi moodne disain meelitab inimesi ka pärast tööaega ümbruskonnas aega veetma.
Foto: Agenda PR

Kontorite asendamatu roll

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456