Autor: kinnisvarauudised.ee • 21. veebruar 2023

Workland Fahle avas Baltikumi suurima koostöötamiskeskuse

Tallinnas asuvas Fahle koostöötamiskeskuse on kokku töökohti pea 300 inimesele. Ajaloolisse paberivabrikusse rajatud keskus on viies Worklandi ühiskontor Tallinnas ja 13. kogu Baltikumis.
Fahle koostöötamiskeskus hõlmab kolm ja pool korrust (Foto: Workland Fahle).

Worklandi asutaja ja juhatuse esimehe Indrek Hääle sõnul ei ole tänases jahenevas majanduskliimas nõudlus kvaliteetsete täisteenusega kontoripindade vastu kahanenud, pigem vastupidi, kirjutavad Äripäeva Kinnisvarauudised. “Ettevõtted näevad vajadust kulusid kokku hoida, see tähendab, et otsitakse võimalikult head hinna ja kvaliteedi suhet, paindlikke lepingutingimusi ja mugavat asukohta. Turuolukorrast lähtuvalt oleme loonud lahendusi, kuidas oleks võimalik töökeskkonda parandades bürooruumidega seonduvatelt kuludelt säästa. Võib seega öelda, et majandusolukord on andnud meile võimaluse kasvada,” sõnab ta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456