Autor: Personaliuudised.ee • 1. märts 2023

Selgusid HR-auhindade võitjad

28. veebruaril Eesti HR Seltsi korraldatud 550 osalejaga ERHS Summitil kuulutati esmakordselt välja HR-auhindade võitjad viies kategoorias: HR-vabatahtlik, HR-lahendus, HR-sõber, HR-tiim ja HR-tegu.
HR auhindade võitjad.

“Viimased kolm aastat on tööandjatele pakkunud inimestega seotu osas suuri väljakutseid ja lisanud uusi teemasid personalitöötajate töölauale. Personalitöötajatest on saanud omamoodi uue ajastu superkangelased, kes väärivad esile toomist ning tunnustamist,” selgitab Helo Tamme, Eesti HR Seltsi asutajaliige ja president uue konkursi ellu kutsumise tagamaid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456