Autor: Helen Roots • 10. märts 2023

Toimus "Supervisioon 2023: Sein on ees"

Eile võisid Maarjamäe lossi külastajad märgata vilgast sagimist Filmimuuseumi ja lossikompleksi hoonete vahel: huvilised külastasid superviisorite praktikume suve- ja kaminasaalis ning demoesitlusi konverentsi pealaval.
Foto: Gregory Kõrgesaar

Äripäeva Personaliuudised ja Eesti Supervisiooni ja Coachingu ühing (ESCÜ) korraldasid ühingu 25. juubeliaasta raames esmakordselt konverentsi, kus tähelepanu keskpunktis oli supervisioon juhtidele, meeskondadele ja ja organisatsioonidele. Paralleelselt peasaali demoettekannetega toimus neli praktikumi, lõuna- ja virgutuspauside ajal sai osa võtta personaalse supervisiooni kiirseanssidest ning mõistagi alustasid ja lõpetasid päeva suurepärased koondettekanded.

Päeva juhtisid superviisor, juhtide, meeskondade coach (PCC) ja ESCÜ president Jaanika Rannula ning superviisor, coach, koolitaja ja ESCÜ juhatuse liige Allan Kaljakin.

Fotograag Gregory Kõrgesaare meeleolukat päevakokkuvõtet saad vaadata siin:

Foto: Gregory Kõrgesaar
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456