Autor: Sirja Sulakatko, Targa Töö Ühing, smartwork.ee • 16. märts 2023

Paindlik töökorraldus – kas ainult hipsterite ja pintsaklipslaste privileeg?

Hiljutised HR-valdkonna trendid ja uuringud rõhutavad individuaalse lähenemise olulisust töötajatele seoses tööaja ja töökohaga. Möödas on ajad, mil eeldati, et kõik töötajad peavad olema kontoris kellast kellani. Siiski on endiselt levimas müüt, et paindlik töökorraldus hõlmab vaid väikest osa Eesti tööandjatest ja töövõtjatest – olles vaid hipsterite ja pintsaklipslaste privileeg.
Jüri Gümnaasiumi juht Liina Altroff
Foto: Keiu Valge

Artiklis murran seda müüti, tuginedes Jüri Gümnaasiumi edukale paindliku töökorralduse rakendamisele. Artikli lõpus toome välja praktilised nõuanded neile organisatsioonidele, kes veel ei ole julgenud paindlikku töökorraldust rakendada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456