Autor: Lilian Kuuslap, Estanci personalijuht • 30. märts 2023

Teekond hooliva ja nõudliku organisatsioonikultuuri ühendamisel personalijuhi vaatevinklist

Ma ei ole mitte üheski teises tööstusettevõttes töötanud, kuid julgen siiski väita, et Estanc ei ole traditsiooniline tööstus. Kuigi tegu on ju enam kui 30-aastase ajalooga masina- ja metallitööstusharusse kuuluva organisatsiooniga, ei ole siin personalijuhi töölaual ülesandeid, mis oleksid seotud vähese töörahulolu, suure tööjõuvoolavuse või kasinate töötingimustega.
Lilian Kuuslap: "Minu kui personalijuhi suurim õnn on töötada sellises organisatsioonis!"
Foto: Roger Erikson

Minu proovikivid on seotud selliste märksõnadega nagu rolli autonoomsus, holakraatia, hierarhiavabadus, pühendumuse kasvatamine, väärtuspõhisus, inimkesksus, tugevustele tuginemine, tulemuslikkus jne.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456