31. märts 2023

Millised on kõige vajalikumad pehmed oskused?

Suhtlemisoskused aitavad meil end tasakaalustada ja võimaldavad suunata oma energia töökaaslaste ja organisatsiooni aitamisele keerulistel aegadel.
Foto: Pixabay

Suhtlemisoskuste ehk pehmete oskuste arendamine on tänapäeva äris sama oluline kui eesmärkide saavutamine ja kasumi teenimine. Neist tähtsaimad on empaatia, tõhus suhtlus, paindlikkus ja kriitiline mõtlemine. Nende elementide prioriteediks seadmine oma organisatsioonis võib soodustada töötajate toimetulekut probleemidega, et saavutada oma ja ka organisatsiooni eesmärgid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456