Autor: Ene Veiksaar • 17. aprill 2023

Saame tuttavaks: ITK personaliosakonna juhataja Katrin Ligi – inimeste inimene

„Läbipõlemist ei tohi pidada normaalsuseks,“ ütleb Katrin Ligi, kelle jaoks tööl on elus suur tähendus, kuid kes samas oskab leida tasakaalu töö, pere ja hobide vahel. Oma personalijuhi Katriniga räägib tema eesmärkidest ja hea juhi omadustest Ida-Tallinna Keskhaigla kommunikatsioonijuht Ene Veiksaar.
Katrin Ligi: "Hommikul käin esimese asjana oma inimesed läbi – kaks toatäit spetsialiste. Hommikune suhtlus käib kohvi kõrvale."

Milline tähendus on tööl sinu jaoks?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456