Autor: Marie Kukk, Siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse kommunikatsioonijuht • 14. aprill 2023

SMITi õnneprogramm kasvatab töötajate rahulolu ja tööõnne

Siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse (SMIT) ühe osakonna kolm liiget Kadi, Martin ja Risto alustasid möödunud aastal ettevõtmisega, mis parandas tiimi rahulolu ja õnnetaset. Ise nad nimetavad oma projekti õnneprogrammiks.
Foto: Pexels

Õnneprogrammi idee sai alguse agiilse organisatsiooni ja meeskonnajuhtimise koolitusest, kus anti ülesandeks leida lahendus tööga seotud probleemidele. Samal ajal näitasid rahulolu-uuringu tulemused, et kuigi asjad on hästi, saaks veelgi paremini. Asi otsustatud. Alustati paremate näitajate poole pürgimist. Kuidas nad õnneprojektini jõudsid? Kui õnnelikud on nende osakonnas inimesed nüüd? Kas nad soovitavad seda teistelegi?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456