Autor: Taimi Elenurm • 25. aprill 2023

Kuidas kõnelda kolleegiga tema vaimse tervise probleemist

Majanduslanguse ja kriisidega käib käsikäes inimeste vaimse heaolu vähenemine. Vaimse tervise muresid kogeb neil perioodidel 80 protsenti inimestest. Töökaaslaste toetus ja inimese enesehool on vähim, mida saab igaüks ise teha.
Foto: Pexels

Vaimse tervise häirete plahvatuslikku kasvu lähikümnendil prognoosivad ka Maailma Terviseorganisatsioon (WHO) ja Euroopa Töötervishoiu ja Tööohutuse Agentuur (EU-OSHA).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456