Autor: Iren Tomski • 27. aprill 2023

Iren Tomski: praegu valib enamik töötajaid ootamistaktika

Äripäeva Infopanga värskele tööhõiveagentuuride ja töötajate rendiga tegelevate ettevõtete kvartaliraportile lisas oma kommentaari värbamisagentuuri CV Partner asutaja Iren Tomski.

Viimased kolm aastat on olnud uute väljakutsete periood. Pandeemia, geopoliitilised sündmused ja looduskatastroofid on igaüht kas otseselt või kaudselt puudutanud, ettevõtted on aga pidanud erakorraliselt oma töökorraldust muutma.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456