Autor: Personaliuudised.ee • 24. mai 2023

Circle K muudab juhtimisstruktuuri

Circle K muudab juhtimisstruktuuri ning kolme Balti turu juhtimise võtab üle Baltikumi-ülene juhtkond, mida asub juhtima senine Circle K Leedu äriüksuse juht Skirmantas Mačiukas.
Circle K muudab juhtimise Baltikumi-üleseks.
Foto: Andras Kralla

Circle K teenindusjaamade võrgustikku juhtis seni Baltimaades kolm riiklikku äriüksust, millel igaühel oli kohalik äriüksuse juht ja juhtkond. Nüüdsest koondub juhtimine Baltikumi-ülese juhtkonna kätte, kuhu kuulub esindaja igast Balti riigist. Muudatus jõustub alates 3. juunist 2023.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456