Autor: Personaliuudised.ee • 30. mai 2023

Age Leedo

Rubriigis "Vali endale coach!" leiad suurepärase ja mitmekülgse valiku tunnustatud ja pädevatest coachidest, keda endale strateegiliseks partneriks kutsuda. Vali targalt!
Foto: MARILIN LEENURM

Kuuluvus ühingusse: ICF

Tase või diplom: Professional Certified Coach (PCC)

Veeb/sotsiaalmeedia: ageleedo.ee, LinkedIn: Age Leedo

E-posti aadress: [email protected]

Kontakttelefon: +372 507 7970

Minu eesmärk on aidata üles leida tugevused ja kindlustunne oma teekonnal ning julgustada tegutsema eesmärkide saavutamise nimel. Olen veendunud, et edu saavutamine nõuab avameelsust ja ausust enda vastu ning sellele aitab kaasa lahenduskeskne coaching. Toetan soovi vaadata sügavuti teemadesse, et avastada varjul olevad võimed ja ressursid, mis võimaldavad saavutada soovitud tulemusi läbi selguse, eesmärkide ja tegevuskava.

Minu pikaaegne kogemus meeskondade juhtimisel nii avalikus kui erasektoris on pakkunud väärtuslikke teadmisi ja oskusi, et parimal viisil toetada ja aidata kaasa inimeste ja meeskondade arengule. Tean, et meid ümbritsevad väljakutsed, ning usun kindlalt, et coaching ja mentorlus on suureks abiks nende väljakutsete ületamisel.

Mina küsin endalt sageli, miks, mida, millal – tuleb sulle selline olukord tuttav ette? Usun, et teekond iseendani on üks põnevamaid radu, mida inimene elus astub. Selle teekonna käigus võib aga vahel tekkida vajadus toetuse järele, et leida enda seest uudsed lahendused ja saavutada tulemused, mis aitavad liikuda unistuste poole.

Olen ICF-Associate Certified PCC taseme coach ja EMCC EIA mentor, kes teab, et olen alati kasvuprotsessis, sest igast päevast saab õppida. Meie ühises koostöösuhtes pean oluliseks konfidentsiaalsust ja ICF-i akrediteeritud coach'ina töötan ICF-i eetikakoodeksi alusel.

Usun, et meie koostööst võib sündida midagi erilist, ja mul on suur rõõm olla Sinu partner isikliku või meeskondliku edu saavutamisel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456