Autor: Personaliuudised.ee • 29. mai 2023

Ainult 23% Wolti kulleritest on kuulnud Euroopa Liidu platvormitöö direktiivist

15 erinevas Euroopa Liidu riigis tehtud Wolti kullerite uuringu tulemused näitavad, et platvormitöötajate ja poliitikakujundajate vahel haigutab murettekitav lõhe – üksnes 23% kulleritest on kuulnud Euroopa Liidu algatusest ja vähem kui pooled tunnevad, et see peegeldab nende ettekujutust platvormitööst.
Wolt toidukullerid ei tea kuigi hästi oma õigusi.
Foto: Liis Treimann

Uuringust tulenes, et:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456