Autor: Helen Roots • 1. juuni 2023

Algas PAUS!

Kuidas pidada juhina pausi? Kuidas tekkinud pausi täita ja kas seda on vajagi? Milline paus kannab? Miks paus juhtimises on tänase töö- ja elukorralduse juures nii oluline?

Alexela kontserdimajas sai avalöögi Äripäeva konverents "Coaching 2023. PAUS:", mis tänavu keskendub pausile juhtimises. Nii kohalikud kui ka rahvusvahelised coach'id vaatlevad pausi eri vaatenurkadest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456