Autor: Maarja Rüütel • 12. juuli 2023

Oma tuleviku tööjõu eest on just nüüd aeg hoolitseda!

Koolilõpetamised on selja taga, enamikesse kõrgkoolidesse astumine samuti. Kõik ei saa meelepärasele erialale sisse, mõni aga ei tea veel sedagi, mis üldse meelepärane oleks. Kas kutseõpe oleks asjalik alternatiiv? Mida seal õppida, et eriala ka tulevikus stabiilse sissetuleku tagaks?
Foto: Pixabay

Tööandjana saad sinagi anda oma panuse noorte teadlikumatesse valikutesse, kui jagad neile nelja allolevat soovitust, mis julgustavad neid haridusteed jätkama, samuti saad pakkuda igakülgset tuge ja paindlikkust õpingute ajal. Edasiõppimise valikute keerulisel maastikul aitab orienteeruda Manpoweri personalipartner Maarja Rüütel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456