Autor: Anna Gljantseva, Tööinspektsiooni nõustamisjurist • 17. august 2023

Lisatasu ja harjumuspärane preemia – kas hüve või kohustus?

Seadusandja on kehtestanud töö eest makstava tasu ainsaks mõisteks töötasu. Töölepingu seadus võimaldab aga tööandjal maksta töötajale nõutavast tulemuslikuma töö eest ka täiendavat tasu ehk tulemustasu või preemiat.
Töötasuks ei peeta tööandja pakutavaid hüvesid ja tema hüvitatavaid kulusid, näiteks isikliku sõiduauto kasutamist või välislähetuse päevarahasid, samuti puhkusetasu, toetusi ning tööandja või haigekassa makstavat ravikindlustushüvitist.
Foto: Pixabay

Tulemustasusüsteeme on erisuguseid ja neid kasutatakse üha enam. Tulemustasusüsteemide väljatöötamisel on oluline võtta arvesse seadusandluse ja õiguspraktika alusel välja kujunenud põhimõtteid ning suhelda töötajatega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456