Autor: Personaliuudised.ee • 14. september 2023

PARE kuulutas välja mõjukaima personalijuhi konkursi

Alates eilsest, 13. septembrist kuni 13. oktoobrini saab esitada kandidaate Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE mõjukaima personalijuhi konkursile. Lisaks ootab PARE kandidaate südamega eestvedaja, südamega arendaja, südamega uuendaja ja noor talendi kategooriates.
Fotol: PARE tegevjuht Kai Saard, eelmise aasta kategooriate võitjad ja mõjukaim personalijuht 2022 Estel Pukk ning Veiko Valkiainen.
Foto: Ardo Kaljuvee

Mõjukaima personalijuhi konkurss on mõeldud inimeste juhtimise ja personalitöö valdkonna väljapaistvate tegijate tunnustamiseks, et väärtustada inimeste ja kultuuri ning personalijuhtimise rolli organisatsioonide strateegilises juhtimises, aidates sellega kaasa juhtimiskultuuri taseme tõstmisele, Eesti organisatsioonide arengule ja konkurentsivõimele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456