Autor: Personaliuudised.ee • 19. september 2023

Peresõbralikkust leiab kõikjalt, mitte ainult IT-sektorist

Sotsiaalministeeriumi tellitud uuringu tulemuste järgi leiab suurem osa töötajaid, et tööandjad saavad peresõbralikud olla IT-sektoris, samal ajal kui kõige vähem usutakse selle võimalikkust ehitus- ja kinnisvaravaldkonnas, põllumajanduses ning energeetikas. Ministeerium ja Eesti HR Selts kummutavad aga müüdi, justkui oleks peresõbralik tööandja vaid valitud sektorite hüve.
Eesti HR Seltsi president Helo Tamme.

Tänavu juulikuus 500 Eesti töötaja seas läbi viidud uuring näitab, et suurema osa töötajate meelest on tööandjal võimalik peresõbralik olla IT-valdkonnas (märkis 61% vastajaid), järgnevad kultuuri- ja meelelahutussektor (58%), avalik sektor (57%) ning tervishoiu- ja sotsiaaltöö valdkond (57%).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456