Autor: Personaliuudised.ee • 26. september 2023

Silmad väsivad arvutiga töötades ära? Nendest harjutustest võib abi olla

Näojooga treener ja MaiWistiku looja Mai-Liis Kivistik ütleb, et nägemine on üks tähtsamaid meeli meie igapäevaelus. Väga oluline on nägemine ja silmatervis kontoritöötajatele, kelle silmad kipuvad väsima. Kivistik selgitab, miks ja kuidas silmalihastele harjutusi teha, et leevendada silmade pinget, parandada vereringet ja tugevdada silmaümbruse lihaseid.
Näojooga tegemine töökohal võib paljudele ebamugav tunduda – teised võivad seda ju märgata.
Foto: Pexels

Silmalihased saavad treeningust kasu

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456