Autor: Personaliuudised.ee • 9. november 2023

Ida-Virumaal käivitatakse koostöös ettevõtjatega tööelu valikaine

Ida-Virumaal luuakse ettevõtjatest hariduspartnerite võrgustik, kes hakkavad koolides viima läbi tööelu valikainet ning avavad oma organisatsioonide uksed noortele praktilisteks töötubadeks.
TerTur OÜ juhatuse liige Terje Rattur tõdeb, et paljud noored ei tea tööturule tulles, mis neid ees ootab.
Foto: Gregor Alaküla

Valikaine saab alguse koolides jaanuaris ning esimesel poolaastal saavad sellest osa Kohtla-Järve Slaavi Põhikooli ja Jõhvi Gümnaasiumi 8.–11. klassi ning kutsehariduse õpilased. Alates september 2024 saavad valikainest osa kõik vastava vanusegrupi soovijad. Tegevusi koordineerib ja viib ellu Ida-Viru Hariduskopter.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456