Autor: Taimi Elenurm • 22. november 2023

Vaimse tervise häirete ennetamine töökohal: süsteemse sekkumise võimalused

Vaimne tervis tööl ei hõlma ainult tööstressi või häiritust, vaid see tähendab ka tööheaolu ja edenemist, toetavaid suhteid ja arenemist, töö tähenduse ja mõju tajumist ning tasakaalukat toimetulekut tööelu tavapäraste pingete ja probleemidega.
Foto: Pexels

Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) definitsiooni (Hermann, Saxena & Moodie, 2005) kohaselt on vaimne tervis heaoluseisund, milles inimene realiseerib oma võimeid, tuleb toime igapäevaelu pingetega, suudab töötada tootlikult ja tulemusrikkalt ning on võimeline andma oma panuse ühiskonna heaks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456