Autorid: Helen Roots, Jaanika Rannula • 24. november 2023

Pekkikeeramise meistriklass: koosolekute korraldamine

Et kõik ausalt ära rääkida, tuleb alustada novembri algul toimunud Koolituskonverentsist ja sellest, kuidas kaks pead on ikka kaks pead. Alustab pekkikeeramise meistriklass.
Pekkikeeramise musternäidised, juhtide ja meeskondade arengupartner Jaanika Rannula ning Personaliuudiste juht Helen Roots – kaks pead on ikka kaks pead.
Foto: Helen Roots

Juhtide ja meeskondade arengupartner Jaanika Rannula tegi meistriklassiga algust juba 9. novembril, kui pidas Koolituskonverentsi juhtimise töötoas ettekande teemal, kuidas juhi persoon võib juhtimise pekki keerata. Kuna nii teema kui käsitlus olid intrigeerivad, sündis mõte jagada edaspidigi humoorikas võtmes ideid ja nõuandeid, kuidas toimida, et tulemusena oleks kõik puhta pekkis. Kuivõrd Jaanika fookus on suunatud peaasjalikult juhtimisele, võtab Personaliuudiste juht Helen Roots enda kanda personali- ja bürootöö tahud, mida annab nutika tegutsemise korral samuti üsna hõlpsasti pea peale keerata.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456