Autorid: Helen Roots, Jaanika Rannula • 8. detsember 2023

Pekkikeeramise meistriklass: tagasisidestamine

Pekkikeeramise õppetunnid jätkuvad. Täna võtame vaatluse alla tagasisidestamise. Juhid pööravad sellele sageli liiga palju tähelepanu – saab ju märksa hõlpsamalt! Mis siis, kui tulemus on pisut ... pekkis.
Pekkikeeramise musternäidised, juhtide ja meeskondade arengupartner Jaanika Rannula ning Personaliuudiste juht Helen Roots – kaks pead on ikka kaks pead.
Foto: Helen Roots

Jaanika tegi väikest viisi aastastatistikat ning selgus, et juhtide ja meeskondade arenguprogrammides oli kõige aktuaalsemate teemade TOP-is tagasisidestamine. "Korjasin koolituste käigus jagatud kogemuslugudest ja praktilisest grupitöödest kokku parimad pärlid ja lennukad mõtted, mis annavad lugejale värvikalt kätte suurepärased võimalused ja tööriistad tagasisidestamise pekki keeramiseks."

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456